MESEC I PO DANA OD NESTANKA JOVANA IZ BAČKOG GRADIŠTA: Ovo mu nije prvi put, brat uputio potresan APEL
Jovan Đorđević, Foto: Mile Đorđević

potraga

MESEC I PO DANA OD NESTANKA JOVANA IZ BAČKOG GRADIŠTA: Ovo mu nije prvi put, brat uputio potresan APEL

Ovo nije prvi put Jovanu Đorđeviću da nestane

Objavljeno:

Jovan Đorđević (1985) iz Bačkog Gradišta nestao je 17. aprila i od tada mu se gubi svaki mogući trag. Njegov brat Mile uputio je potresan apel i moli sve ukoliko ga vide, da ga pozovu i obaveste policiju, i nada se da će nakon svega uspeti da pronađe svog rođenog brata.

Kako kaže, ovo nije Jovanu prvi put da nestane, a kada se to dešavalo ranije, znao je da bude odsutan oko nedelju dana, pa se zatim vrati kući.

"U trenutku nestanka moj brat je bio u našoj kući u Bačkom Gradištu. Izašao je iz kuće i pretpostavljam da je krenuo putem Novog Sada jer je to radio i ranije. Ja sam tog dana bio na poslu i nisam primetio kada je izašao.", priča Mile.

Ono zbog čega je prevagnulo da povodom nestanka brata Jovana pozove policiju, jeste činjenica da on o njemu nema nikakve informacije duže od mesec dana, što ranije nije bio slučaj.

"Ranije se dešavalo nekoliko puta da ode i da nestane iz kuće, a onda se nakon nedelju dana vrati, pa opet... ali, nikada se nije desilo da ga nema duže od mesec dana. Tako da smo morali da prijavimo njegov nestanak policiji, tačnije, to je uradila žena koja se stara o njemu", objašnjava Mile Đorđević i dodaje:

"Ranije kada je nestajao moj brat, ja sam znao da odem i da ga pronađem. Odem do železničke stanice i pitam ljude koji rade u kioscima i koji ga poznaju i oni mi objasne gde su ga videli i gde se pojavljivao. On se obično kreće na relacijama: Detelinara - železnička stanica - bulevar. Međutim, sada više od mesec dana ga nisu videli i to je meni bio jasan znak da mu se možda nešto nije dogodilo."

Jovan Đorđević
Jovan Đorđevićfoto: Mile Đorđević

Kako dodaje, njegov brat prima socijalnu pomoć i to je jedan od načina kako se snalazi kada je nekoliko dana odsutan od kuće.

"Ljudi koji ga poznaju, pričali su mi da su ga ranije viđali da spava u "ruševinama". Sada ja ne znam koje su to "ruševine" i građevinski objekti jer ih ima mnogo. Sa druge strane od policije nemamo novih podataka. Oni su pretražili teren za koji se pretpostavlja da je tamo mogao da se kreće, ali ga nisu pronašli", tvrdi Mile.

Jovan je u trenutku nestanka imao na sebi crni duks i trenerku, ali ima običaj da pronalazi novu odeću, da se presvlači i potpuno drugačije obučen vrati kući.

"U trenutku nestanka Jovan je na sebi imao crnu donju trenerku, žute duboke patike i crni duks. Međutim, on kada nestane, on zna tako da luta i nekada se desi i da prekopava kontejnere i pronalazi novu odeću, pa se presvuče i sa skroz drugom odećom se vrati kući", kaže Mile Đorđević.

On moli sve dobre ljude koji su ga videli da obaveste policiju i da ga pozovu putem broja 061/322-85-18.

Bonus video:

09:42

ARSEN JE MOŽDA BIO USRED MAFIJAŠKOG OBRAČUNA KAD JE NESTAO Teorija Bože Spasića nakon apela Nemanjine majke da joj pronađu sina

(Espreso/Miloš Dojčinović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.